Info

 

BasementBakery Nieuws

  • Er zijn weer nieuwe data voor de workshops. Staat jouw gewenste datum er niet bij, mail naar info@BasementBakery.nl. Dan kijken we ow we data en/of workshops  kunnen wisselen en/of combineren.
  • Er staan enkele kinderworkshops (8-12 jaar) in de planning... Wanneer de data bekend zijn, zullen deze op de site en via Facebook bekend worden gemaakt. Mocht je vragen hierover hebben, stuur dan een berichtje naar info@BasementBakery.nl .

  • Wil je graag zuurdesem brood leren bakken, dan hebben we voor jou een workshop op vrijdag 27 oktober!
  • Heb je nog nooit brood gebakken, maar wil je ook met zuurdesem aan de slag?  Volg dan eerst een basis workshop. We zullen  dan daarna  samen met jou een zuurdesem workshop (met korting) inplannen...
  • Heb je de smaak te pakken en wil je nog een keer samen in de BasementBakery  bakken of  een andere workshop volgen?  Ook voor jou geldt een korting van 10%.
  • Benieuwd wat er gebakken wordt als er geen workshops zijn? Volg ons ook via www.facebook.nl  of www.instagram.com/deBasementBakery 

 

Welkom bij BasementBakery

Heb je altijd al een keer je eigen brood willen bakken?
Wil je een brood leren maken van pure ingrediënten?
Wil je thuis graag brood bakken, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Wil je nog meer brood bak ervaring opdoen?
Of lijkt je het gewoon gezellig om een dagje brood te komen bakken?
Schrijf je in voor een workshop bij BasementBakery.

 

Workshops bij BasementBakery

Tijdens alle workshops ga je actief aan de slag met meel, water, zout en gist.  Wegen, mengen, kneden, vormen, rijzen en uiteindelijk bakken. Uiteraard word je begeleid in het hele proces. We bakken met maximaal 4 personen, zodat de groep klein blijft en er voldoende ruimte en aandacht is voor iedere deelnemer.  Naast koffie en thee is ook de lunch inbegrepen.  Je eigen  vers gebakken broden neem je natuurlijk mee naar huis.

Een workshop op maat is natuurlijk ook mogelijk. Heb je al brood bak ervaring, maar zoek je een nieuwe brood bak uitdaging of wil je je kinderen graag eens laten ervaren hoe een brood wordt gebakken? Heb je wat te vieren of wil je in alle rust en stilte met je handen in het deeg? Of heb je zelf een leuk workshop-idee waar wij je bij kunnen helpen, stuur ons een bericht. We denken graag met je mee!

Laat het weten via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@basementbakery.nl.

 

 BasementBakery in Actie

 

Keuzemiddag Basisschool De Steenen Brug Roermond:
"Nogmaals bedankt voor alle moeite en goede zorgen,
de kinderen vonden het fantastisch"

 

Wie is BasementBakery?

Sinds een aantal jaren bak ik, Stephanie - moeder van 4 kinderen -, het dagelijks brood. Ik vind het geweldig mooi om van water, meel, gist en zuurdesem, een smakelijk en voedzaam brood te creëren. Om het eindresultaat ook nog eens te kunnen delen met mijn gezin, geeft mij dubbel zoveel voldoening en plezier. Hoe mooi is dat!

Na het volgen van diverse workshops en cursussen, veel leeswerk en heel veel brood bakken, ben ik op het punt gekomen dat ik mijn enthousiasme voor het bakken van brood wil delen.  Via BasementBakery is dit nu mogelijk. De BasementBakery, een voor de thuisbakker ingerichte plek om naar hartenlust te kunnen bakken. Wie wil dat nu niet?!

Bak je mee? Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@basementbakery.nl.  BasementBakery is natuurlijk ook te volgen via www.facebook.nl  of www.instagram.com/deBasementBakery

 

 

 

 

 

 


.